Zoekmachineoptimalisatie

Aan een mooie website die niet vindbaar is en geen bezoekers trekt, hebt u natuurlijk ook niets. Tijdens het zoekmachineoptimalisatie (SEO) proces stomen wij uw website klaar voor de populaire zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing.

Uw website gaat natuurlijk niet bij elke willekeurige zoekopdracht bovenaan komen te staan. De zoektermen moeten wel toepasselijk zijn op uw website. De meeste zoekmachines waarderen websites eens in een bepaalde periode op. Soms kan het dus een tijdje duren vooraleer uw website in de zoekresultaten komt te staan.

Uitgebreide optimalisatie

In ons basis website pakket is een standaard optimalisatie inbegrepen. Hierbij gaan we ervoor zorgen dat zoekmachines uw website leuker vinden en dus ook hoger gaan tonen in de resultaten. Voor 70% van de gevallen is dit voldoende.

Wilt u echter een stapje verder gaan, kan dat natuurlijk ook. Tijdens de uitgebreide optimalisatie gaan wij onderzoeken welke populaire zoektermen van toepassing zijn op uw website. Samen met u kiezen we een reeks zoektermen om ons op te richten en dan gaan we de teksten op website opstellen in functie van de gekozen keywords.

Offerte aanvragen