Webdesign

Het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Jong en oud brengen een groot deel van hun dag online door. Een website is dus een uitstekend middel om mensen met u of uw bedrijf te laten kennismaken.

Het is belangrijk dat u ook online een goede eerste indruk maakt. Een aantrekkelijke en eigentijdse website maakt een professionele indruk en maakt tegenwoordig echt een verschil. Het is dus zeker het investeren waard.

Hebt u nog geen website of u wil uw website in een nieuw kleedje stoppen? Wij regelen alles voor u. Van het ontwerp tot de lancering van uw website worden door ons afgehandeld. Uiteraard in samenspraak met u.

Wij werken niet met sjablonen of templates die wij voor elk project een beetje bijschaven. Elke website wordt door ons vanaf nul ontworpen, rekeninghoudend met de aard en het doelpubliek van de website. Een uniek ontwerp is dan ook gegarandeerd.

Basispakket

Bij ons is elke klant uniek. Wij bieden dan ook geen vooraf samengestelde pakketten aan waarvan u misschien niet alles nodig heeft. Bij ons krijgt u een gepersonaliseerd pakket startende van ons basispakket. U kan dan zelf bepalen wat u wil toevoegen naargelang uw wensen of uw budget. Zo kan u onder andere een fotogalerij, blog, nieuwsbrief of webshop toevoegen aan uw website.

Offerte aanvragen