Webontwikkeling

Er zijn heel wat kant-en-klare webapplicaties die perfect werken. Echter zijn deze soms niet voldoende. Een webapplicatie op maat is dan vaak de beste oplossing. Webulab zoekt samen met u naar de oplossing die het best past binnen uw budget.

In tegenstelling tot bepaalde desktop software hebt u voor een webapplicatie geen extra dure software nodig en bent u ook niet gebonden aan één besturingssysteem. Een webapplicatie werkt prima op zowel Windows, Mac als Linux. Zolang het systeem beschikt over een moderne webbrowser en een internet- of netwerkverbinding, kan de webapplicatie gebruikt worden.

U kan kiezen om de webapplicatie beschikbaar te stellen via internet of enkel toegankelijk te maken via uw intern netwerk. Via internet kan u altijd en overal de applicatie gebruiken terwijl via het interne netwerk de applicatie enkel lokaal toegankelijk is. Uiteraard beveiligen wij de webapplicatie met authenticatiesysteem zodat u zelf controle hebt over wie uw applicatie kan gebruiken.

Plugins

Naast een standalone webapplicatie maken wij eveneens uitbreidingen op verschillende bestaande webapplicaties, zoals: Drupal, Wordpress of MyBB. In plaats van uw software volledig te gaan vervangen om de gewenste functionaliteit te verkrijgen, gaan wij trachten om de software die u momenteel gebruikt of wil gaan gebruiken uit te breiden door middel van een plugin of module.

Offerte aanvragen